-
MenuWstecz
-
MASA CUKROWA
-
-
SARACINO
-
-
-
SMARTFLEX
-
-
-
FUN CAKES
-
-
-
ZELANDIA
-
-
-
IRCA
-
-
-
RENSHAW
-
-
-
Czekolada plastyczna
-
-
-
Masa cukrowa SUGAR PASTE
-
-
-
BARWNIKI
-
-
-
OLEJOWE DO MAS TŁUSTYCH
-
-
-
-
-
FARBKI
-
-
-
W PROSZKU
-
-
-
PISAKI
-
-
-
DO CZEKOLADY
-
-
-
ZAMSZ
-
-
-
W SPRAYU
-
-
-
TUSZ DO DRUKARKI
-
-
-
NARZĘDZIA I AKCESORIA
-
-
-
MODELOWANIE SUGARCRAFT
-
-
-
-
-
DEKORACJE
-
-
DODATKI
-
-
-
-
-
CHRUPKA
-
-
-
AROMATY
-
-
-
FORMY
-
-
-
FORMY DO PIECZENIA
-
-
-
-
PODKŁADY I OPAKOWANIA
-
-
TEMATYCZNIE
-
Nóż strunowy do biszkoptu Dorosiowy 38 cm
W magazynieNóż strunowy do cięcia ciasta, biszkoptu.
Pozwala na cięcie ciast na warstwy oraz na jego wyrównanie (ucięcie wypukłości powstałej podczas pieczenia), co jest bardzo przydatne przy tortach warstwowych.
Nóż jest odpowiedni do ciast o średnicy do 38 cm. Bardzo mocno naciągnięta struna zapewnia łatwe, gładkie i precyzyjne cięcie. W celu zmiany wysokości struny, należy lekko ścisnąć nóżki i przesunąć ją dół lub górę.
Producent: Dorosiowe Ranty
Nóż strunowy do biszkoptu.
Rozmiar narzędzia: 43 x 20 cm
Długość żyłki: 38 cm
CZAS WYSYŁKI:
Zamówienia złożone do godz. 13:00 wysyłamy tego samego dnia (dotyczy dni roboczych).
Zamówienia z płatnością na konto bankowe, czekają na wpłynięcie przelewu.
KOSZT WYSYŁKI:
11,99 zł Paczkomaty – dostawa 1-2 dni robocze
11,99 zł Odbiór w punkcie DPD – dostawa 1-2 dni robocze
14,50 zł Kurier InPost – dostawa 1-2 dni robocze
14,99 zł Kurier DPD – dostawa 1-2 dni robocze
18,50 zł (14,50 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
18,99 zł (14,99 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
Darmowa wysyłka dla zamówień od 279 zł.
SPOSÓB PŁATNOŚCI:
Przelewy24 – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Paynow – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Google Pay
Apple Pay
Pobranie – płatność u kuriera
Przelew na konto bankowe – podsumowanie zamówienia z kwotą i danymi do przelewu otrzymasz na maila
SPOSÓB PAKOWANIA:
Jesteśmy Eco Friendly! Do minimum ograniczyliśmy użycie plastiku w wysyłanych paczkach.
Zamówienie otrzymasz w sztywnym kartonie, oklejone papierową, specjalnie wzmocnioną taśmą, z produktami zabezpieczonymi papierem pakowym. Kartonu nie owijamy folią strech.
Kładziemy duży nacisk na estetykę pakowania i należyte zabezpieczenie wszystkich produktów na czas transportu. Po otrzymaniu zamówienia, sprawdź dokładnie zawartość pudełka, niewielkie i wrażliwe produkty (np. barwniki) mogły zostać owinięte dodatkowym papierem.
Klienci którzy zakupili ten produkt również kupili:
- Czekamy na dostawę
Wałek nieprzywierający do masy cukrowej 23 cm PME
Podkład pod tort APrint 10 mm Biały 36 cm
Barwnik olejowy Colour Mill 20ml LIME Limonka
Podkład pod tort złoty gruby 24 cm
Suszone kwiaty Suszki EUKALIPTUS POPULUS
Ekstrakt waniliowy Taylor 50 ml Wanilia Waniliowy
Opakowanie na tort KSIĄŻKA 32x42 cm
16 innych produktów w tej samej kategorii:
- Czekamy na dostawę
Rózga silikonowa 30 cm trzepaczka drewniana rączka
Narzędzia do czekolady Łyżka do dekorowania czekoladą Lejek 2 szt
Łopatka, tacka do przenoszenia ciasta 20x20 cm
- Czekamy na dostawę
Miarki Patisse zestaw 4 szt - łyżeczki
Kuleczki ceramiczne (obciążniki) do pieczenia Fun Cakes 600 g
- Czekamy na dostawę
Narzędzia do czekolady STAL NIERDZEWNA Patisee 3 szt.
Nóż strunowy do biszkoptu MAŁY 30,4 cm
- Czekamy na dostawę
Wykałaczki 200 szt. do barwników
Termometr cukierniczy Patisse do cukru 31 cm
Nóż strunowy do biszkoptu MAŁY 25 cm Wilton
Kratka do studzenia ciasteczek Wilton 3 POZIOMOWA 40x25 cm
Nóż strunowy do biszkoptu DUŻY 46 cm
Szpatuła silikonowa 27 cm drewniana rączka
Zamrażacz do czekolady Freezer Wilton 100ml Cooling Spray
Zamrażacz do czekolady Freezer Food Colours 400 ml
Szpatuła silikonowa 27 cm