- Czekamy na dostawę
-
MenuWstecz
-
MASA CUKROWA
-
-
SARACINO
-
-
-
SMARTFLEX
-
-
-
FUN CAKES
-
-
-
ZELANDIA
-
-
-
IRCA
-
-
-
RENSHAW
-
-
-
Czekolada plastyczna
-
-
-
Masa cukrowa SUGAR PASTE
-
-
-
BARWNIKI
-
-
-
OLEJOWE DO MAS TŁUSTYCH
-
-
-
-
-
FARBKI
-
-
-
W PROSZKU
-
-
-
PISAKI
-
-
-
DO CZEKOLADY
-
-
-
ZAMSZ
-
-
-
W SPRAYU
-
-
-
TUSZ DO DRUKARKI
-
-
-
NARZĘDZIA I AKCESORIA
-
-
-
MODELOWANIE SUGARCRAFT
-
-
-
-
-
DEKORACJE
-
-
DODATKI
-
-
-
-
-
CHRUPKA
-
-
-
AROMATY
-
-
-
FORMY
-
-
-
FORMY DO PIECZENIA
-
-
-
-
PODKŁADY I OPAKOWANIA
-
-
TEMATYCZNIE
-
Termometr cukierniczy Patisse do cukru 31 cm
W magazynieProfesjonalny termometr cukierniczy.
Niezbędny do pracy przy rozpuszczaniu cukru, czekolady i innych składników.
Posiada wskaźnik temperatury 40-200°C.
Wykonany ze stali nierdzewnej.
Producent: Patisse
Termometr do cukru.
Długość: 31 cm
CZAS WYSYŁKI:
Zamówienia złożone do godz. 13:00 wysyłamy tego samego dnia (dotyczy dni roboczych).
Zamówienia z płatnością na konto bankowe, czekają na wpłynięcie przelewu.
KOSZT WYSYŁKI:
11,99 zł Paczkomaty – dostawa 1-2 dni robocze
11,99 zł Odbiór w punkcie DPD – dostawa 1-2 dni robocze
14,50 zł Kurier InPost – dostawa 1-2 dni robocze
14,99 zł Kurier DPD – dostawa 1-2 dni robocze
18,50 zł (14,50 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
18,99 zł (14,99 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
Darmowa wysyłka dla zamówień od 279 zł.
SPOSÓB PŁATNOŚCI:
Przelewy24 – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Paynow – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Google Pay
Apple Pay
Pobranie – płatność u kuriera
Przelew na konto bankowe – podsumowanie zamówienia z kwotą i danymi do przelewu otrzymasz na maila
SPOSÓB PAKOWANIA:
Jesteśmy Eco Friendly! Do minimum ograniczyliśmy użycie plastiku w wysyłanych paczkach.
Zamówienie otrzymasz w sztywnym kartonie, oklejone papierową, specjalnie wzmocnioną taśmą, z produktami zabezpieczonymi papierem pakowym. Kartonu nie owijamy folią strech.
Kładziemy duży nacisk na estetykę pakowania i należyte zabezpieczenie wszystkich produktów na czas transportu. Po otrzymaniu zamówienia, sprawdź dokładnie zawartość pudełka, niewielkie i wrażliwe produkty (np. barwniki) mogły zostać owinięte dodatkowym papierem.
Klienci którzy zakupili ten produkt również kupili:
- Czekamy na dostawę
Podkład pod tort J. RÓŻ 12 mm SZTYWNY 30,5 cm
Podkład pod tort ZŁOTY 12 mm SZTYWNY 30,5 cm
Adapter (coupler, przejściówka) do tylek DUŻY Wilton
Podkład pod tort złoty/srebrny cienki 20 cm - 10 szt.
Pasta waniliowa Taylor 65 g Wanilia Waniliowy Słoik
Opakowanie WYSOKIE 28x28x25 cm Białe pudełko
Masa do modelowania figurek BIAŁA 5 kg Saracino lukier plastyczny
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Miarki Patisse zestaw 4 szt - łyżeczki
Kuleczki ceramiczne (obciążniki) do pieczenia Fun Cakes 600 g
Szpatuła silikonowa 27 cm drewniana rączka
Nóż strunowy do biszkoptu MAŁY 30,4 cm
Siekacz do ciasta kruchego Patisse do siekania
Number Cake szablony cyfry 28 cm kruchy tort warstwowy
Nóż strunowy do biszkoptu DUŻY 46 cm
Nóż strunowy do biszkoptu MAŁY 25 cm Wilton
Blacha DR - podkładka pod rant 25x25 cm
Miarki zestaw 6 szt - łyżeczki kubki
Rózga silikonowa 30 cm trzepaczka drewniana rączka
- Czekamy na dostawę