-
MenuWstecz
-
MASA CUKROWA
-
-
SARACINO
-
-
-
SMARTFLEX
-
-
-
FUN CAKES
-
-
-
ZELANDIA
-
-
-
IRCA
-
-
-
RENSHAW
-
-
-
Czekolada plastyczna
-
-
-
Masa cukrowa SUGAR PASTE
-
-
-
BARWNIKI
-
-
-
OLEJOWE DO MAS TŁUSTYCH
-
-
-
-
-
FARBKI
-
-
-
W PROSZKU
-
-
-
PISAKI
-
-
-
DO CZEKOLADY
-
-
-
ZAMSZ
-
-
-
W SPRAYU
-
-
-
TUSZ DO DRUKARKI
-
-
-
NARZĘDZIA I AKCESORIA
-
-
-
MODELOWANIE SUGARCRAFT
-
-
-
-
-
DEKORACJE
-
-
DODATKI
-
-
-
-
-
CHRUPKA
-
-
-
AROMATY
-
-
-
FORMY
-
-
-
FORMY DO PIECZENIA
-
-
-
-
PODKŁADY I OPAKOWANIA
-
-
TEMATYCZNIE
-
Termometr cukierniczy Patisse do cukru 31 cm
W magazynieProfesjonalny termometr cukierniczy.
Niezbędny do pracy przy rozpuszczaniu cukru, czekolady i innych składnikiników.
Posiada wskaźnik temperatury 40-200°C.
Wykonany ze stali nierdzewnej.
Producent: Patisse
Termometr do cukru.
Długość: 31 cm
CZAS WYSYŁKI:
Zamówienia złożone do godz. 13:00 wysyłamy tego samego dnia (dotyczy dni roboczych).
Zamówienia z płatnością na konto bankowe, czekają na wpłynięcie przelewu.
KOSZT WYSYŁKI:
11,99 zł Paczkomaty – dostawa 1-2 dni robocze
11,99 zł Odbiór w punkcie DPD – dostawa 1-2 dni robocze
14,50 zł Kurier InPost – dostawa 1-2 dni robocze
14,99 zł Kurier DPD – dostawa 1-2 dni robocze
18,50 zł (14,50 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
18,99 zł (14,99 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
Darmowa wysyłka dla zamówień od 279 zł.
SPOSÓB PŁATNOŚCI:
Przelewy24 – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Paynow – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Google Pay
Apple Pay
Pobranie – płatność u kuriera
Przelew na konto bankowe – podsumowanie zamówienia z kwotą i danymi do przelewu otrzymasz na maila
SPOSÓB PAKOWANIA:
Jesteśmy Eco Friendly! Do minimum ograniczyliśmy użycie plastiku w wysyłanych paczkach.
Zamówienie otrzymasz w sztywnym kartonie, oklejone papierową, specjalnie wzmocnioną taśmą, z produktami zabezpieczonymi papierem pakowym. Kartonu nie owijamy folią strech.
Kładziemy duży nacisk na estetykę pakowania i należyte zabezpieczenie wszystkich produktów na czas transportu. Po otrzymaniu zamówienia, sprawdź dokładnie zawartość pudełka, niewielkie i wrażliwe produkty (np. barwniki) mogły zostać owinięte dodatkowym papierem.
Klienci którzy zakupili ten produkt również kupili:
Podkład pod tort PC CZARNY SZTYWNY 25 cm
Tylka do liści nr 70 Wilton
Suszone kwiaty Ozdoba na tort Suszki LEN bielony 10 gałązek
Podkład pod tort JASNE ZŁOTO 12 mm SZTYWNY 30 cm Decora
Podkład pod tort PC SREBRNY SZTYWNY 28 cm
Papier waflowy Saracino 0,6 mm - 5 arkuszy A4 Wafer Paper
Pędzelek precyzyjny ROZMIAR 0 do malowania detali Dekofee
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Miarki zestaw 6 szt - łyżeczki kubki
Rózga silikonowa 30 cm trzepaczka drewniana rączka
Nóż strunowy do biszkoptu Dorosiowy 38 cm
Nóż strunowy do biszkoptu MAŁY 30,4 cm

- Czekamy na dostawę
Łopatka, tacka, podkładka pod rant 20x20 cm Patisse
Łopatka, tacka do przenoszenia ciasta 20x20 cm

- Czekamy na dostawę
Szpatuła silikonowa 27 cm
Number Cake szablony cyfry 28 cm kruchy tort warstwowy
Nóż strunowy do biszkoptu DUŻY 46 cm
Kratka do studzenia ciasteczek Wilton 3 POZIOMOWA 40x25 cm

- Czekamy na dostawę
Siekacz do ciasta kruchego Patisse do siekania
Łopatka, tacka, podkładka pod rant 20x20 cm Gumowa rączka PME

- Czekamy na dostawę
Kuleczki ceramiczne (obciążniki) do pieczenia Fun Cakes 600 g
Szpatuła silikonowa 27 cm drewniana rączka

- Czekamy na dostawę
Paski papieru do pieczenia 10 cm x 25 m Patisee Nieprzywierające Papier w rolce
Nóż strunowy do biszkoptu MAŁY 25 cm Wilton

