-
MenuWstecz
-
MASA CUKROWA
-
-
SARACINO
-
-
-
SMARTFLEX
-
-
-
FUN CAKES
-
-
-
ZELANDIA
-
-
-
IRCA
-
-
-
RENSHAW
-
-
-
Czekolada plastyczna
-
-
-
Masa cukrowa SUGAR PASTE
-
-
-
BARWNIKI
-
-
-
OLEJOWE DO MAS TŁUSTYCH
-
-
-
-
-
FARBKI
-
-
-
W PROSZKU
-
-
-
PISAKI
-
-
-
DO CZEKOLADY
-
-
-
ZAMSZ
-
-
-
W SPRAYU
-
-
-
TUSZ DO DRUKARKI
-
-
-
NARZĘDZIA I AKCESORIA
-
-
-
MODELOWANIE SUGARCRAFT
-
-
-
-
-
DEKORACJE
-
-
DODATKI
-
-
-
-
-
CHRUPKA
-
-
-
AROMATY
-
-
-
FORMY
-
-
-
FORMY DO PIECZENIA
-
-
-
-
PODKŁADY I OPAKOWANIA
-
-
TEMATYCZNIE
-
Termometr cukierniczy Patisse do cukru 31 cm
W magazynieProfesjonalny termometr cukierniczy.
Niezbędny do pracy przy rozpuszczaniu cukru, czekolady i innych składnikiów.
Posiada wskaźnik temperatury 40-200°C.
Wykonany ze stali nierdzewnej.
Producent: Patisse
Termometr do cukru.
Długość: 31 cm
CZAS WYSYŁKI:
Zamówienia złożone do godz. 13:00 wysyłamy tego samego dnia (dotyczy dni roboczych).
Zamówienia z płatnością na konto bankowe, czekają na wpłynięcie przelewu.
KOSZT WYSYŁKI:
11,99 zł Paczkomaty – dostawa 1-2 dni robocze
11,99 zł Odbiór w punkcie DPD – dostawa 1-2 dni robocze
14,50 zł Kurier InPost – dostawa 1-2 dni robocze
14,99 zł Kurier DPD – dostawa 1-2 dni robocze
18,50 zł (14,50 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
18,99 zł (14,99 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
Darmowa wysyłka dla zamówień od 279 zł.
SPOSÓB PŁATNOŚCI:
Przelewy24 – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Paynow – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Google Pay
Apple Pay
Pobranie – płatność u kuriera
Przelew na konto bankowe – podsumowanie zamówienia z kwotą i danymi do przelewu otrzymasz na maila
SPOSÓB PAKOWANIA:
Jesteśmy Eco Friendly! Do minimum ograniczyliśmy użycie plastiku w wysyłanych paczkach.
Zamówienie otrzymasz w sztywnym kartonie, oklejone papierową, specjalnie wzmocnioną taśmą, z produktami zabezpieczonymi papierem pakowym. Kartonu nie owijamy folią strech.
Kładziemy duży nacisk na estetykę pakowania i należyte zabezpieczenie wszystkich produktów na czas transportu. Po otrzymaniu zamówienia, sprawdź dokładnie zawartość pudełka, niewielkie i wrażliwe produkty (np. barwniki) mogły zostać owinięte dodatkowym papierem.
Klienci którzy zakupili ten produkt również kupili:
Barwnik olejowy Colour Mill 20ml BLACK Czarny
Podkład pod tort MASONIT 30 cm Biały MDF
Barwnik w żelu Food Colours POMARAŃCZOWY
Dropsy czekoladowe Callebaut CZEKOLADA RUBINOWA 400 g
Tylka sułtańska 2 szt. 20T & 21T
Barwnik Fractal Claret 30g Bordowy
Barwnik olejowy Colour Mill 20ml BLUSH Pudrowy Jasny
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Nóż strunowy do biszkoptu MAŁY 25 cm Wilton
Siekacz do ciasta kruchego Patisse do siekania
Nóż strunowy do biszkoptu MAŁY 30,4 cm
Kratka do studzenia ciasteczek Wilton 3 POZIOMOWA 40x25 cm
Number Cake szablony cyfry 28 cm kruchy tort warstwowy
Miarki Patisse zestaw 4 szt - łyżeczki

- Czekamy na dostawę
Kuleczki ceramiczne (obciążniki) do pieczenia Fun Cakes 600 g

- Czekamy na dostawę
Nóż strunowy do biszkoptu Dorosiowy 38 cm

- Czekamy na dostawę
Łopatka, tacka, podkładka pod rant 20x20 cm Patisse

- Czekamy na dostawę
Paski papieru do pieczenia 10 cm x 25 m Patisee Nieprzywierające Papier w rolce
Łopatka, tacka, podkładka pod rant 20x20 cm Gumowa rączka PME

- Czekamy na dostawę
Miarki zestaw 6 szt - łyżeczki kubki
Szpatuła silikonowa 27 cm drewniana rączka

- Czekamy na dostawę
Rózga silikonowa 30 cm trzepaczka drewniana rączka

- Czekamy na dostawę
Szpatuła silikonowa 27 cm

- Czekamy na dostawę
Nóż strunowy do biszkoptu DUŻY 46 cm

