-
MenuWstecz
-
MASA CUKROWA
-
-
SARACINO
-
-
-
SMARTFLEX
-
-
-
FUN CAKES
-
-
-
ZELANDIA
-
-
-
IRCA
-
-
-
RENSHAW
-
-
-
Czekolada plastyczna
-
-
-
Masa cukrowa SUGAR PASTE
-
-
-
BARWNIKI
-
-
-
OLEJOWE DO MAS TŁUSTYCH
-
-
-
-
-
FARBKI
-
-
-
W PROSZKU
-
-
-
PISAKI
-
-
-
DO CZEKOLADY
-
-
-
ZAMSZ
-
-
-
W SPRAYU
-
-
-
TUSZ DO DRUKARKI
-
-
-
NARZĘDZIA I AKCESORIA
-
-
-
MODELOWANIE SUGARCRAFT
-
-
-
-
-
DEKORACJE
-
-
DODATKI
-
-
-
-
-
CHRUPKA
-
-
-
AROMATY
-
-
-
FORMY
-
-
-
FORMY DO PIECZENIA
-
-
-
-
PODKŁADY I OPAKOWANIA
-
-
TEMATYCZNIE
-
Szablon dekoracyjny Słodki Bufet URSZI LOVE serce serduszka
Ostatnie sztuki w magazynieSzablon do dekoracji.
Użycie szablonu to prosty i szybki sposób na piękną i efektowną dekorację.
Z ich pomocą możemy dekorować różne wypieki (ciasteczka, babeczki, ciasta, torty) pokryte różnymi sposobami (masą cukrową, tynkiem maślanym, kremem, ganache, lukrem) przy użyciu różnych dekoracji (krem, lukier rozcierany szpatułką, cukier puder, posypka, jadalny brokat, barwnik w sprayu, aerograf itp.).
JAK DEKOROWAĆ SZABLONAMI:
Jeśli dekorujemy ciasteczka pokryte lukrem, upewnijmy się, że lukier jest już suchy, następnie przyłóżmy szablon i uzupełnijmy wzór wybraną techniką (brokat, spray, lukier w innym kolorze).
Jeśli dekorujemy babeczki lub torty pokryte kremem, upewnijmy się, że jest schłodzony a jego konsystencja jest zwarta, nie klejąca.
Przy dekoracji wypieków pokrytych masą cukrową, należy uważać, aby szablon nie przesunął się podczas dekorowania. Najlepiej zabezpieczyć go szpilkami. Szablon posiada odpowiednie dziurki. Pamiętaj o usunięciu szpilek po skończeniu pracy z szablonem!
Szczegółowa instrukcja użycia w języku polskim znajduje się na opakowaniu.
Szablon jest wielokrotnego użytku, wykonany z tworzywa sztucznego przeznaczonego do kontaktu z żywnością, myć ręcznie.
Producent: Słodki Bufet
Wzór: URSZI LOVE
Wzór serc i serduszek, idealny na Walentynki i dla małej księżniczki, stworzony we współpracy z Urszi Cakes :)
Rozmiar szablonu: 296 x 197 mm
Rozmiar wzoru: 260 x 180 mm
Odwiedź stronę internetową Uli pod adresem URSZI.PL gdzie znajdziesz jeszcze więcej autorskich produktów, ebooków, a nawet jej wspaniałą książkę z przepisami!
CZAS WYSYŁKI:
Zamówienia złożone do godz. 13:00 wysyłamy tego samego dnia (dotyczy dni roboczych).
Zamówienia z płatnością na konto bankowe, czekają na wpłynięcie przelewu.
KOSZT WYSYŁKI:
11,99 zł Paczkomaty – dostawa 1-2 dni robocze
11,99 zł Odbiór w punkcie DPD – dostawa 1-2 dni robocze
14,50 zł Kurier InPost – dostawa 1-2 dni robocze
14,99 zł Kurier DPD – dostawa 1-2 dni robocze
18,50 zł (14,50 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
18,99 zł (14,99 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
Darmowa wysyłka dla zamówień od 279 zł.
SPOSÓB PŁATNOŚCI:
Przelewy24 – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Paynow – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Google Pay
Apple Pay
Pobranie – płatność u kuriera
Przelew na konto bankowe – podsumowanie zamówienia z kwotą i danymi do przelewu otrzymasz na maila
SPOSÓB PAKOWANIA:
Jesteśmy Eco Friendly! Do minimum ograniczyliśmy użycie plastiku w wysyłanych paczkach.
Zamówienie otrzymasz w sztywnym kartonie, oklejone papierową, specjalnie wzmocnioną taśmą, z produktami zabezpieczonymi papierem pakowym. Kartonu nie owijamy folią strech.
Kładziemy duży nacisk na estetykę pakowania i należyte zabezpieczenie wszystkich produktów na czas transportu. Po otrzymaniu zamówienia, sprawdź dokładnie zawartość pudełka, niewielkie i wrażliwe produkty (np. barwniki) mogły zostać owinięte dodatkowym papierem.
Klienci którzy zakupili ten produkt również kupili:
Barwnik olejowy Colour Mill 20ml TIFFANY
Tylka okrągła nr 4 Wilton
Tylka gwiazdka nr 21 Wilton
Barwnik pyłkowy MATOWY Fractal Kitty Nose Pink RÓŻ NOSKA Eurodust
Barwnik Fractal Vivid Green 30g Żywy Zielony
Posypka Słodki Bufet MOON LILY 90g
Forma silikonowa Katy Sue RÓŻE 4 rozmiary
16 innych produktów w tej samej kategorii: