• NOWOŚĆ
Mieszanka do BROWNIE Fun Cakes 500g Ciasto w proszku
Mieszanka do BROWNIE Fun Cakes 500g Ciasto w proszku
Poprzedni keyboard_arrow_left
Następny keyboard_arrow_right
zoom_in
Mieszanka do BROWNIE Fun Cakes 500g Ciasto w proszku
Mieszanka do BROWNIE Fun Cakes 500g Ciasto w proszku

Musisz być zalogowany

Mieszanka do BROWNIE Fun Cakes 500g Ciasto w proszku

W magazynie
info
F11195
local_shipping
Zamów w ciągu 2 godzin i 44 minut, a my wyślemy Twoją paczkę dzisiaj!
22,80 zł
Brutto

Masa w proszku do ciasta brownie firmy Fun Cakes.

Klasyczny przepis na wypieki, który nigdy nam się nie znudzi: Brownies! Te pyszne czekoladowe przysmaki pasują do wszystkiego, a dzięki tej mieszance do pieczenia FunCakes można je przygotować w ciągu kilku minut. Łatwo upiecz klasyczne brownie z tym FunCakes Mix for Cake Brownies. Dodaj masło, jajka i wodę i ciesz się bogatym czekoladowym smakiem wkrótce potem. Masz ochotę na coś ekstra? Dodaj posiekane orzechy, rodzynki lub kawałki lub krople czekolady FunCakes. Albo polej wierzch polewą czekoladową! Idealne dla miłośników czekolady!

 

Ta mieszanka do ciast nadaje się również do pieczenia ciasta czekoladowego lub babeczek czekoladowych.

Dodaj tylko masło, jajko i wodę.

Przygotowanie: Wszystkie składniki muszą mieć temperaturę pokojową. Rozgrzej piekarnik do 175°C (piekarnik konwekcyjny 160°C). Włóż mieszankę, jajka, masło i wodę do miski i mieszaj na niskich obrotach przez 3 minuty, aż powstanie gęste ciasto. Dodaj nadzienie (takie jak orzechy, rodzynki i/lub czekoladę do pieczenia), jeśli chcesz. Wyłóż blachę do pieczenia posmarowanym masłem papierem pergaminowym i napełnij ciastem. Piecz brownie w nagrzanym piekarniku. Po ostygnięciu możesz nałożyć polewę czekoladową. Tę mieszankę można również wykorzystać do pieczenia czekoladowych muffinów.

 

Producent: Fun Cakes

Ciasto w proszku, mieszanka do wypieku Brownie.

Waga: 500 gram

 

Składniki: cukier, mąka pszenna, olej roślinny i tłuszcz (palmowy, rzepakowy), kakao w proszku (7%) (odtłuszczone), skrobia (modyfikowana), syrop glukozowy (suszony), skrobia (ziemniaczana), sól, środek spulchniający: E450, E500, białko mleka, aromat.

Alergeny, patrz składniki pogrubione.

Może zawierać: jaja, soję, łubin.

Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.

F11195 FunCakes Mix do ciasta Brownie 500 g

Wartości odżywcze na 100 g

Energia 1727 kJ

412 kcal

w tym nasycone 3,8 g

tłuszcz 8,5 g

w tym cukry

węglowodany 77,8 g

48,6 g

białko 4,0 g

sól 1,4 g

Fun Cakes: Bruynvisweg 3 1531 AX Wormer

CZAS WYSYŁKI:

Zamówienia złożone do godz. 13:00 wysyłamy tego samego dnia (dotyczy dni roboczych).

Zamówienia z płatnością na konto bankowe, czekają na wpłynięcie przelewu.

KOSZT WYSYŁKI:

11,99 zł Paczkomaty – dostawa 1-2 dni robocze

11,99 zł Odbiór w punkcie DPD – dostawa 1-2 dni robocze

14,50 zł Kurier InPost – dostawa 1-2 dni robocze

14,99 zł Kurier DPD – dostawa 1-2 dni robocze

18,50 zł (14,50 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze

18,99 zł (14,99 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze

Darmowa wysyłka dla zamówień od 279 zł.

SPOSÓB PŁATNOŚCI:

Przelewy24 – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.

Paynow – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.

Google Pay

Apple Pay

Pobranie – płatność u kuriera

Przelew na konto bankowe – podsumowanie zamówienia z kwotą i danymi do przelewu otrzymasz na maila

SPOSÓB PAKOWANIA:

Jesteśmy Eco Friendly! Do minimum ograniczyliśmy użycie plastiku w wysyłanych paczkach.

Zamówienie otrzymasz w sztywnym kartonie, oklejone papierową, specjalnie wzmocnioną taśmą, z produktami zabezpieczonymi papierem pakowym. Kartonu nie owijamy folią strech.

Kładziemy duży nacisk na estetykę pakowania i należyte zabezpieczenie wszystkich produktów na czas transportu. Po otrzymaniu zamówienia, sprawdź dokładnie zawartość pudełka, niewielkie i wrażliwe produkty (np. barwniki) mogły zostać owinięte dodatkowym papierem.

Loading...