• Czekamy na dostawę
Lukier królewski Royal Icing 450 g BIAŁY Fun Cakes
Lukier królewski Royal Icing 450 g BIAŁY Fun Cakes
Lukier królewski Royal Icing 450 g BIAŁY Fun Cakes
Előző keyboard_arrow_left
Következő keyboard_arrow_right
zoom_in
Lukier królewski Royal Icing 450 g BIAŁY Fun Cakes
Lukier królewski Royal Icing 450 g BIAŁY Fun Cakes
Lukier królewski Royal Icing 450 g BIAŁY Fun Cakes

You must be logged

Lukier królewski Royal Icing 450 g BIAŁY Fun Cakes

Czekamy na dostawę
info
F10140
local_shipping
Order within 48 minutes and we will send your package today!
18,88 zł
Adóval együtt
Értesíts engem, mikor elérhető

LUKIER KRÓLEWSKI firmy Fun Cakes.

Proszek jest bardzo drobny, łatwo się go barwi (np. barwinkami w żelu lub w proszku)

Idealny do dekorowania ciasteczek, pierniczków, babeczek, ciast, tortów i innych wypieków.

 

Sposób użycia:

- aby uzyskać sztywną konsystencję należy zmiksować 450 g przesianego proszku z 55 ml wody (mikser ustawiony na wolnych obrotach) przez ok. 7-10 min. Lukier posiada prawidłową konsystencję gdy nie spływa z łyżki, utrzymuje szpiczasty kształt a wierzchołki lekko się zaginają, jest biały i nie posiada grudek;

- dla średniej konsystencji lukry należy dodać 1 łyżeczkę wody na każde 200 gram sztywnego lukru;

- dla rzadkiej konsystencji należy dodać 2 łyżeczki wody na każde 200 gram sztywnego lukru.

 

Producent: Fun Cakes

Lukier królewski (Royal Icing) w proszku.

Kolor: biały

Waga: 450 g

 

składniki: cukier, syrop glukozowy (suszony), białko jaja z wolnego wybiegu (suszone), kwas: E330.

Aby zapoznać się z alergenami, zobacz składniki pogrubione. może zawierać glutenu, mleka, soi i łubinu.

Informacja o wartości odżywczej

w 100 g produktu:

wartość energetyczna

1762 kJ/419 kcal

tłuszcz

4,8 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone

1,1 g

węglowodany

93,4 g

w tym cukry

88,2 g

białko

0,6 g

sól

0 g

 Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).

 

Sposób przygotowania, stosowania i warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temp. 12-24 st. C

 

Nazwa i Adres Podmiotu Odpowiedzialnego

Newcakes Casablancaweg 20, 1047 HP Amsterdam, Holandia

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają składniki, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem. W przypadku pytań o produkty prosimy o kontakt z producentem.

CZAS WYSYŁKI:

Zamówienia złożone do godz. 13:00 wysyłamy tego samego dnia (dotyczy dni roboczych).

Zamówienia z płatnością na konto bankowe, czekają na wpłynięcie przelewu.

KOSZT WYSYŁKI:

11,99 zł Paczkomaty – dostawa 1-2 dni robocze

11,99 zł Odbiór w punkcie DPD – dostawa 1-2 dni robocze

14,50 zł Kurier InPost – dostawa 1-2 dni robocze

14,99 zł Kurier DPD – dostawa 1-2 dni robocze

18,50 zł (14,50 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze

18,99 zł (14,99 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze

Darmowa wysyłka dla zamówień od 279 zł.

SPOSÓB PŁATNOŚCI:

Przelewy24 – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.

Paynow – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.

Google Pay

Apple Pay

Pobranie – płatność u kuriera

Przelew na konto bankowe – podsumowanie zamówienia z kwotą i danymi do przelewu otrzymasz na maila

SPOSÓB PAKOWANIA:

Jesteśmy Eco Friendly! Do minimum ograniczyliśmy użycie plastiku w wysyłanych paczkach.

Zamówienie otrzymasz w sztywnym kartonie, oklejone papierową, specjalnie wzmocnioną taśmą, z produktami zabezpieczonymi papierem pakowym. Kartonu nie owijamy folią strech.

Kładziemy duży nacisk na estetykę pakowania i należyte zabezpieczenie wszystkich produktów na czas transportu. Po otrzymaniu zamówienia, sprawdź dokładnie zawartość pudełka, niewielkie i wrażliwe produkty (np. barwniki) mogły zostać owinięte dodatkowym papierem.

Loading...