-
MenuWstecz
-
MASA CUKROWA
-
-
SARACINO
-
-
-
SMARTFLEX
-
-
-
FUN CAKES
-
-
-
ZELANDIA
-
-
-
IRCA
-
-
-
RENSHAW
-
-
-
Czekolada plastyczna
-
-
-
Masa cukrowa SUGAR PASTE
-
-
-
BARWNIKI
-
-
-
OLEJOWE DO MAS TŁUSTYCH
-
-
-
-
FARBKI
-
-
-
W PROSZKU
-
-
-
PISAKI
-
-
-
DO CZEKOLADY
-
-
-
ZAMSZ
-
-
-
W SPRAYU
-
-
-
TUSZ DO DRUKARKI
-
-
-
NARZĘDZIA I AKCESORIA
-
-
-
MODELOWANIE SUGARCRAFT
-
-
-
-
-
DEKORACJE
-
-
-
DEKORACJE JADALNE
-
-
-
-
-
DODATKI
-
-
-
-
-
CHRUPKA
-
-
-
AROMATY
-
-
-
FORMY
-
-
-
FORMY DO PIECZENIA
-
-
-
-
PODKŁADY I OPAKOWANIA
-
-
TEMATYCZNIE
-
Termometr cukierniczy Patisse do cukru 31 cm
Profesjonalny termometr cukierniczy.
Niezbędny do pracy przy rozpuszczaniu cukru, czekolady i innych składników.
Posiada wskaźnik temperatury 40-200°C.
Wykonany ze stali nierdzewnej.
Producent: Patisse
Termometr do cukru.
Długość: 31 cm
CZAS WYSYŁKI:
Zamówienia złożone do godz. 13:00 wysyłamy tego samego dnia (dotyczy dni roboczych).
Zamówienia z płatnością na konto bankowe, czekają na wpłynięcie przelewu.
KOSZT WYSYŁKI:
11,99 zł Paczkomaty – dostawa 1-2 dni robocze
11,99 zł Odbiór w punkcie DPD – dostawa 1-2 dni robocze
14,50 zł Kurier InPost – dostawa 1-2 dni robocze
14,99 zł Kurier DPD – dostawa 1-2 dni robocze
18,50 zł (14,50 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
18,99 zł (14,99 zł + 4 zł) Kurier DPD Pobranie–dostawa 1-2 dni robocze
Darmowa wysyłka dla zamówień od 279 zł.
SPOSÓB PŁATNOŚCI:
Przelewy24 – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Paynow – szybkie przelewy online z automatycznie zaksięgowaną płatnością. W serwisie do wyboru również BLIK i karty płatnicze.
Google Pay
Apple Pay
Pobranie – płatność u kuriera
Przelew na konto bankowe – podsumowanie zamówienia z kwotą i danymi do przelewu otrzymasz na maila
SPOSÓB PAKOWANIA:
Jesteśmy Eco Friendly! Do minimum ograniczyliśmy użycie plastiku w wysyłanych paczkach.
Zamówienie otrzymasz w sztywnym kartonie, oklejone papierową, specjalnie wzmocnioną taśmą, z produktami zabezpieczonymi papierem pakowym. Kartonu nie owijamy folią strech.
Kładziemy duży nacisk na estetykę pakowania i należyte zabezpieczenie wszystkich produktów na czas transportu. Po otrzymaniu zamówienia, sprawdź dokładnie zawartość pudełka, niewielkie i wrażliwe produkty (np. barwniki) mogły zostać owinięte dodatkowym papierem.
Klienci którzy zakupili ten produkt również kupili:
Patyczki do lizaków 12 cm - 50 szt papierowe
Zamrażacz do czekolady Freezer Food Colours 400 ml
Druty florystyczne SREBRNE rozmiar 24
Barwnik Fractal Denim Blue 30g Jeans Granat
Druty florystyczne BIAŁE rozmiar 20
Dropsy czekoladowe FC Deco Melts CZARNE 250g
Barwnik Fractal Lemon Yellow 30g Żółty
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Łopatka, tacka, podkładka pod rant 20x20 cm Gumowa rączka PME
Floral Cake szablony serce i koło 24 cm kruchy tort warstwowy
Rózga silikonowa 30 cm trzepaczka drewniana rączka
Nóż strunowy do biszkoptu DUŻY 46 cm
Łopatka, tacka, podkładka pod rant 20x20 cm Patisse
Number Cake szablony cyfry 28 cm kruchy tort warstwowy
Paski papieru do pieczenia 10 cm x 25 m Patisee Nieprzywierające Papier w rolce
Nóż strunowy do biszkoptu Dorosiowy 38 cm
Siekacz do ciasta kruchego Patisse do siekania
Kratka do studzenia ciasteczek Wilton 3 POZIOMOWA 40x25 cm
- Czekamy na dostawę
Butelka do nasączania (nakropki) 500 ml Decora
Szpatuła silikonowa 27 cm drewniana rączka
Nóż strunowy do biszkoptu MAŁY 25 cm Wilton
- Czekamy na dostawę